Een boegbeeld neemt afscheid als bestuurslid Heart-Beat

Na dertig jaar zijn krachten te hebben gegeven aan Heart-Beat als medeoprichter/bestuurslid/penningmeester/ sportcoördinator heeft Hans de Ruiter de wens te kennen gegeven geen deel meer uit te willen maken van het bestuur maar om zich voortaan alleen te richten op de begeleiding van de sportende leden en de sportleiders. Het sociale contact met de leden blijft voor hem belangrijk.

Op een koude maar zonnige decemberdag, wij schrijven 10 december 1992, togen Rinus van Helvoort, ook Joop de Soet en Hans de Ruiter naar notaris Terpstra om sportvereniging Heart-Beat leven in te blazen. Bij het zetten van hun handtekeningen onder de notariële akte was het moment aangebroken waar zij zich maandenlang voor hadden ingezet: Heart-Beat was opgericht.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering nam Hans afscheid van het bestuur en werd door de voorzitter Nico Verwoerd bedankt voor zijn geweldige inzet. Hij stond altijd klaar voor de club en was altijd bereikbaar voor de leden. Waar vind je vandaag de dag nog een vrijwilliger die zoveel tijd wil besteden aan andere mensen? Dat doe je alleen als het je passie is.
Hij werd onder applaus van de vergadering benoemd tot erelid en ontving als beloning voor zijn inzet bloemen en diverse geschenken.
De voorzitter memoreerde dat het goed gaat met Heart-Beat.
Mede dankzij de jarenlange inzet van Hans en de ondersteuning van zijn vrouw Marijke staat onze club stevig op zijn fundament.

Hij wenste tenslotte Hans en Marijke veel goeds toe en sprak de wens uit dat Hans nog lang zijn vertrouwde plek in de sportzaal van het Annapark mag innemen.