U kunt ook lid van Belangenvereniging Almere-Hout worden voor slechts €15,- per jaar. Met uw lidmaatschap geeft u ons de financiële ondersteuning die we nodig hebben voor de kosten van de website, secretariaat, ledenvergadering e.d. Voor juridische procedures zullen we apart gelden werven indien nodig. Wij houden u via onze nieuwsbrief op de hoogte over de ontwikkelingen in Almere-Hout en nabije omgeving. Eén keer per jaar is er een algemene ledenvergadering. Maak alvast het lidmaatschapsbedrag over op NL06 SNSB 0903 3839 42 t.n.v. Belangenvereniging Almere-Hout te Almere. U ontvangt een bevestiging van inschrijving.

Belangenvereniging Almere-Hout informeert u over belangrijke ontwikkelingen en – indien nodig – over de noodzaak zelf officieel actie te ondernemen door het indienen van een zienswijze op uw eigen naam. Uw naam, woonadres en email adres zijn belangrijk als het aankomt op het zo mogelijk claimen van planschade i.v.m. bijvoorbeeld waardedaling van uw woning.

Aanmelden BAH lidmaatschap

De e-mailadressen en andere persoonlijke gegevens zullen nimmer ter hand worden gesteld aan derden en zullen slechts worden gebruikt door de Belangenvereniging Almere Hout (BAH) voor mededelingen aan bewoners en geïntresseerden op deze lijst.

* verplichtNieuwsbrief


Vergeet niet het lidmaatschapsbedrag over te maken op NL06 SNSB 0903 3839 42 t.n.v. Belangenvereniging Almere Hout te Almere. U ontvangt een bevestiging van inschrijving.

HEART-BEAT

Heart-Beat is een sportvereniging voor (ex-)hartpatiënten. De vereniging is opgericht op 10 december 1992 door Hans de Ruiter, Rinus van Helvoort en Joop de Soet. Klik hier om de geschiedenis van Heart-Beat te lezen.

CONTACT

Neem contact op met Heart-Beat
Sportcentrum Annapark
Sas van Gentlaan 10
1324 CT Almere Stad
Telefoon: 06-15538745