Onze cardiologen

Onze cardiologen

De polikliniek Cardiologie in het Flevoziekenhuis in Almere is voor veel van onze leden een vertrouwd adres. Veel leden van Heart-Beat Almere zijn onder behandeling (geweest) van de afdeling cardiologie van het Flevoziekenhuis. Regelmatig hebben we het met elkaar erover wat een fantastisch team dat is. Toppers in hun vakgebied. Ook blinken onze cardiologen uit in de relatie met hun patiënten. Een luisterend oor en veel aandacht voor de patiënt. Er wordt veel aandacht besteed aan de hartrevalidatie na een ernstige hartziekte of na een hartoperatie. En tegen de tijd dat de formele hartrevalidatie wordt afgerond wordt aan de patient voorgesteld eens kennis te maken met Heart-Beat. Hierdoor zijn veel van onze leden bij Heart-Beat actief aan het sporten gegaan, erg goed om nieuwe problemen te voorkomen.

Heart-Beat kreeg enige jaren geleden van de cardiologen van het Flevoziekenhuis de beschikking over een automatische defibrillator. Deze heeft zijn nut inmiddels bewezen. Lees het artikel hierover op de website van het Flevoziekenhuis. Voor meer informatie over de afdeling cardiologie van het Flevoziekenhuis, klik hier. Op deze website staan ook interessante brochures.

HEART-BEAT

Heart-Beat is een sportvereniging voor (ex-)hartpatiënten. De vereniging is opgericht op 10 december 1992 door Hans de Ruiter, Rinus van Helvoort en Joop de Soet. Klik hier om de geschiedenis van Heart-Beat te lezen.

CONTACT

Neem contact op met Heart-Beat
Sportcentrum Annapark
Sas van Gentlaan 10
1324 CT Almere-Stad
Telefoon: 06-23253430

SOCIAL MEDIA