Op zondag 26 maart 2017 vanaf 14.00 uur organiseerde Heart-Beat voor de 2e keer het Heart-Beat sjoeltoernooi. Het 1e sjoeltoernooi in oktober was een groot succes, Heart-Beat leden en hun familie hadden een fantastische middag. Er waren 15 verschillende sjoelbakken met verschillend ontwerp en moeilijkheidsgraad. De kosten zijn €15,- per persoon te betalen bij inschrijving, dit is inclusief hapjes. De locatie is de grote zaal in het denksportcentrum van het Annapark, Sas van Gentlaan 12. Meld je aan bij Hans de Ruiter, Zie ook het fotoalbum!

Verslag van het 1e sjoeltoernooi. Jan Meivogel en Jan Duim hadden de 15 verschillende bakken geplaatst in de grote zaal in het Annapark. Vooraf konden de deelnemers volop oefenen om vooral de moeilijke bakken onder controle te krijgen. Na een gedegen uitleg van de spelregels door Hans de Ruiter begon het toernooi en vanaf de start waren alle deelnemers aan het lachen en werd er behoorlijk fanatiek gespeeld.

Veel kreten zoals, moeilijk, gaat niet, zenuwenbak enz enz waren niet van de lucht. Elke ronde duurde ongeveer 15 minuten en tussen de bedrijven door was er volop eten en drinken verzorgd door onze huiscateraars Ruud en Ria Bommezijn. Na een spannende wedstrijd werd de winnaar bekend gemaakt door Hans, het was de familie Visser (vooral opa) die onderling ook nog om de eerste plaats moesten strijden. Zo goed als opa tijdens de wedstrijd gooide zo slecht deed hij dat in de finale die glansrijk werd gewonnen door zijn kleinzoon Tim. De tweede prijs ging naar Mirjam Visser en opa Visser won de derde prijs. Vooral opa had de dag van zijn leven toen hij ook nog de mini sjoelbak kreeg uitgereikt waarop hij thuis nog wat kan oefenen. De poedelprijs ging naar Rinus de Roo. De eerste prijs was een vliegles vanaf Lelystad Airport welke vooral bij elkaar gekletst is door John Assmann, de tweede prijs een bioscoopbon ook verzorgd door John. De derde prijs was een wijnkistje met inhoud. Tijdens de prijsuitreiking deden alle deelnemers zich nog maar eens te goed aan het heerlijke eten wat werd gepresenteerd. Uiteraard gaat dit succesvolle evenement een vervolg krijgen wat door alle deelnemers met luid applaus werd begroet. Voor alle leden van Heart-Beat – ook de niet-sjoelers: het was voor iedereen een fantastisch toernooi, lekker gespeeld, lekker gegeten en gedronken, veel gelachen en genoten. Voor de thuisblijvers, kom de volgende keer maar eens meegenieten. Alle mensen die hebben geholpen om de deze dag tot een succes te maken, Jan Meivogel, Jan Duim, John Assmann en de familie Bommezijn,

Hartelijk dank. Hans de Ruiter